dimecres, 17 d’abril del 2013

Ara que arriba la primavera

Amb aquest títol tan suggerent hem compartit avui una sessió d'animació lectora a la Biblioteca Infantil de Gandia. De vegades m'agrada donar alguna coherència a les animacions que realitze i, encara que pot semblar un mica "cursi", pense que funciona amb els nens donat que reconeixen alguns dels conceptes que estan començant a assimilar (les estacions, per exemple).

El cas és que després d'una cançoneta d'introducció els he contat el conte de la Bruixa Coloraina, que arriba  a un país negre i gris que ella dotarà de color amb l'ajuda del públic. El podeu trobar ací (http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/bruixa/index.htm). A continuació, què millor conte de primavera que el de Cigronet, que es perd al camp quan anava a portar-li el dinar a son pare ;). Jo li adjunte una cançoneta per fer-lo més interactiu, el que més agrada és quan ix de la panxa del bou "Quan el bou es tirà un...pet...va ixir Cigronet".

Per acabar, els he ensenyat l'àlbum il·lustrat d 'Eric Carle "La pequeña oruga glotona", ed. Kókinos. I, abans d'acomiadar-me, hem gaudit fent una papallona com la del conte amb una cullereta de plàstic i unes ales retallades.

Espere que els haja agradat, jo ho he passat molt bè.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada