dijous, 23 de maig del 2013

Els menuts del Gregori Mayans en la Biblioteca Parc de l'Estació



Aquesta última setmana hem tingut la sort de rebre la visita del Col·legi Gregori Mayans de Gandia en la Biblioteca Parc de l'Estació i, com no, els hem rebut com millor saben fer-ho: contant contes. En concret, han vingut xiqu@ts de 3er Infantil i d'escoleta.

En el primer cas, aprofitant la recent festivitat del 23 d'abril els vaig contar la llegenda de Sant Jordi i el drac en la fantàstica versió de Sonia Alins per a l'editorial Parramón. A més a més, vam compartir un clàssic de la categoria de Tomi Ungerer amb el conte "Els tres bandits" de l'editorial Kalandraka. Sí, ja ho sé, impossible decepcionar amb aquests exemplars! Finalment, vam estrenar una nova cançoneta que estem acabant de definir per a la Biblioteca de l'Estació:

Un tren xicotet que corria que corria
Un tren xicotet que corria per la via
Un tren xicotet que llegia que llegia 
Un tren xicotet que llegia als xiquets
Qui vullga pujar que s'afanye que s'afanye
que vullga pujar que s'afanye que s'en va.

Per als menudets de l'escoleta he preparat una bateria de contes i cançons molt dinàmics: El pollo Pepe de Nick Denchfield (SM), La tortugueta i la cançó del mar de Sheridan Cain (Zendrera Zariquiey), Pequeños monstruos de Jan Pienkowski (Parramón) i el conte d'Els tres porquets amb titelles.








Espere que els haja agradat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada